ISAS 2023

23.02.2023.

Са великим задовољством Вас обавештавамо да ће у периоду од 18-20. септембра 2023. године у Новом Саду, у просторијама Пољопривредног факултета, Универзитета у Новом Саду, бити одржан традиционални “МЕЂУНАРОДНИ СИМПОЗИЈУМ О СТОЧАРСТВУ (ИСАС-2023)”. Овај престижни научни скуп организује Департман за сточарство Пољопривредног факултета Универзитета у Новом Саду и Институт за Зоотехнику, Пољопривредног факултета Универзитета у Београду, заједно са великим бројем суорганизатора из иностранства.

 

Од истакнутих предавача излагање ће имати: председница Међународне федерације за сточарство г-ђа Изабел Казасус (Isabel Casasús); директор Института за сточарство, Универзитет природних ресурса и природних наука у Бечу (BOKU) Јохан Золкнер (Johann Sölkner); као и многи други еминентни предавачи страних и домаћих Универзитета, научници и стручњаци из целог света, који ће представити резултате најактуелнијих истраживања и иновација. То  ће са сигурношћу отворити питања будућих националних, али и глобалних научних и комерцијалних изазова у сточарству. На скупу је пријављено за излагање 80 радова из 20 земаља у свим областима сточарске производње.

У оквиру симпозијума предвиђено је да се одржи сет од осам стручних панел дискусија, на теме које су изразито актуелне, у вези су са сточарском производњом и имају јавни значај или интерес код грађана, потрошача, фармера…

 Више детаља о панел дискусијама доступно је на 

https://www.isasevent.com/panel-discussions

Детаљан програм доступан је на

https://www.isasevent.com/program.

За више информација у вези Симпозијума посетите

https://www.isasevent.com/ 

 

Верујемо да ће овако богат научни и стручни програм побудити интересовања за неко од наведених излагања.

 

С поштовањем

Доц.  др Дејан Беуковић