промоција департмана за сточарство и истраживачко-образовног центра у пољопривреди-agro campus

18.12.2019.

У  оквиру обележавања јубилеја 70 година од оснивања Департмана за сточарство, дана 12.12.2019. године Департман за сточарство је организовао промоцију Департмана и Истраживачко-образовног центра у пољопривреди (“Agro campus“), Пољопривредног факултета, Универзитета у Новом Саду.

На промоцији су били присутни директори и наставници средњих Пољопривредних школа које је поздравио  декан Пољопривредног факултета проф. др Недељко Тица и продекан Пољопривредног факултета проф. др Драган Гламочић. Такође све присутне су поздравили и рекли нешто више о самом Депатману и студирању на нашем студијском програму директор Департмана за сточарство проф. др Снежана Тривуновић и шеф Катедре за сточарство проф. др  Мирјана Ђукић Стојчић. Доц др Дејан Беуковић је презентовао и упознао присутне са новооснованим Истраживачко-образовним центром у пољопривреди “Agro campus“. 

Промоција је организована са циљем успостављања ближе сарадње са средњим пољопривреним школама и размена искуства у школовању младих генерација, са истим задатком - образовањем будућих стручњака из области сточарске производње.