Семинар одгајивачких организација у сточарству АП Војводине


О семинару

У организацији Пољопривредног факултета, Департмана за сточарство, Нови Сад као главне одгајивачке организације у периоду од 03. до 08. јуна 2019. године у Херцег Новом (Црна Гора) у Hunguest Hotel Sun Resort, биће одржан

"СЕМИНАР ОДГАЈИВАЧКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У СТОЧАРСТВУ АП ВОЈВОДИНЕ".


Позивамо вас да учествујете у раду Семинара и међународног скупа и уједно вас молимо да што пре извршите регистрацију и потврдите свој долазак.

Пријава учесника је закључно са 6.5.2019. године.

Уплата котизације је до 17.5.2019. године.

Цена котизације износи 50 €* (цена је исказана без ПДВ-а) и уплаћује се на рачун Пољопривредног факултета, Департмана за сточарство бр. 840-1736666-97 са позивом на број 3000-11. Котизација се плаћа у динарској против вредности на дан уплате по средњем курсу Народне Банке Србије.

Котизација је обавезна за све учеснике. Уплатом котизације остварујете право присуства на свим секцијама Семинара и Симпозијума, материјал и зборнике радова, кафе паузе између секција као и присуство на свечаној вечери.

На основу ваше пријаве (регистрације) биће вам послата профактура за уплату котизације. За детаљније информације о профактури молимо вас контактирајте рачуноводство Департмана за сточарство, како би сте добили инструкције за плаћање (предрачун).

Љиљана Мацура 021-485-3483

ljiljana.macura@stocarstvo.edu.rs

Уједно вас обавештавамо да ће се у исто време и на истом месту одржати и THE INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ANIMAL SCIENCE (ISAS) 2019 у организацији Департмана за сточарство, Пољопривредног факултета, Универзитета у Новом Саду и Института за сточарство, Пољопривредног факултета, Универзитета у Београду.

На симпозијуму, стручњаци из целог света ће представити резултате својих истраживања у циљу обезбеђивања бољег преноса научних достигнућа у свим областима сточарске производње свим заинтересованим странама - научницима, произвођачима, студентима и широј јавности. Детаљније информације о Симпозијуму можете наћи на сајту www.isas2019.stocarstvo.edu.rs

За учеснике Семинара и Симпозијума обезбеђене су посебне погодности кроз дисконтне цене током трајања Семинара и Симпозијума.

Цена смештаја током трајања Семинара/Симпозијума (по особи) износи:

200 € (смештај у двокреветној соби/пун пансион)

260 € (смештај у једнокреветној соби/пун пансион),

док појединачни дан по особи износи 40 € у двокреветној соби/пун пансион,

односно 52 € у једнокреветној соби/пун пансион.

Детаљније информације о хотелу и за резервацију смештаја можете наћи на сајту www.hotelsunresort.hunguesthotels.com