Вести‎ > ‎

Манифестација Отворена врата - „ДОЂИ, ВИДИ, СТУДИРАЈ“

поставио/ла Joland Korora 19.10.2017. 01:41
У суботу, 28.  октобра од 11 до 14 часова матуранти и будући студенти имаће прилику да виде, упознају, осете, питају, размисле а можда и да донесу ОДЛУКУ о свом будућем академском животу.

У оквиру манифестације пет факултета  Универзитета у Новом Саду отвара своја врата : Пољопривредни, Технолошки, ПМФ, ФТН и Академија уметности !

Департман за сточарство Пољопривредног факултета у Новом Саду ће у оквиру радионице  под слоганом „Једи квалитетно – једи безбедно“ упознати посетиоце са модерним аналитичким техникама у области испитивања квалитета и безбедносних параметара у храни и храни за животиње! На Пољопривредном факултету поред поменуте, биће и следеће интерактивне радионице: Како добити органску храну, Нераскидива веза – земљиште и биљка, Како постати доктор за биљке, Ветеринарска клиника, Нове технологије, нови изазови, будућност је са нама.

Будући студенти ће уз помоћ професора, асистената и студената добити одговоре на сва постављена питања. Будућност наше земље је у пољопривреди, а будућност целе планете је производња здраве, безбедне и квалитетне хране за људе и животиње !

Очекујемо вас.


Comments