Сусрет генерација

 

Алумни клуб окупља све оне који желе да имају и одржавају контакт са колегама из струке. Активности Алумни клуба можете пратити и у оквиру групе на друштвеној мрежи 

www.facebook.com/groups/alumniklub/ .


Поштоване колегинице и колеге,

Позивамо Вас да својим присуством увеличате прославу уприличену поводом Дана Департмана за сточарство, који ове године обележава 67. година постојања. 
Ове године у оквиру новооснованог Алумни клуба дипломираних инжењера сточарства у исто време организујемо „Сусрет генерација“, који има за циљ окупљање бивших и садашњих студената сточарства. Алумни клуб окупља све оне који желе да имају и одржавају контакт са колегама из струке. Више информација можете пронаћи на сајту www.stocarstvo.edu.rs док активности Алумни клуба можете пратити и у оквиру групе на друштвеној мрежи www.facebook.com/groups/alumniklub/. Имајући у виду да је Алумни клуб у оснивању, молимо вас да ову позивницу проследите свим бившим студентима сточарског смера са којима имате контакт.
Свечана академија, поводом Дана Департмана и „Сусрета генерација“ биће одржана  у петак, 03. новембра 2017. године у амфитеатру Пољопривредног факултета у Новом Саду, са почетком у 17:00 часова, након чега ћемо наставити дружење на коктелу у холу испред амфитеатра. 
До скорог виђења.

Ċ
Dejan Beuković,
24.10.2017. 05:53